Pe baza unei studiu de piata, am implementat anumite modificari in gama produselor noastre si anume:

Am largit gama CLEA, au sosit in sortimentatie convectoarele NEO WiFi si CLEA WiFi.

unspecified5

Am regandit categoria convectoarelor mobile-portabile NEO 2 si am reintrodus in productie acest model atat de tare solicitat si indragit.

neo-2-illustrasjon adax_neo2_chair

 

Cu toate ca aceste informatii de mai sus, deja sunt multe, urmatorul sezon va porni cu o modificare majora, introdusa in urma unei hotarari a Parlamentului European. Aceasta hotarare (Comisia UE prin Decretul 2015/1188) obliga producatorii convectoarelor electrice sa opreasca productia convectoarelor electricecu termostate cu programare analogica.  Astfel, seria VP va fi scoasa din paletarul Adax incepand cu anul 2018. Incepand cu data 01 01 2018, nu va fi posibilitate de import , export , vor putea fi valorificate doar unitatile existente pe stoc pe baza facturilor interne.  Ultimii 3 ani a fost perioada in care producatorul Adax a avut suficient timp sa se alinieze noilor standarde, astfel aceasta serie va fi inlocuita cu unele modele noi si performante. Consideram aceasta reglementare una bine venita, atat din punct de vedere a standardelor cat si a clarificarii segmentului de piata.

Desigur, toate modele sunt disponibile pana la sfarsitul anului și de asemenea, stocul nostru va fi determinata pe baza comenzilor si a interesului acordat acestor produse. Anul viitor insa ne vom desparti cu lacrimi in ochi de la seria VP.

Va asteptam sa ne vizitati in webshopul nostru:                   www.incalzit.ro  sau sunati-ne:  0745 323349