Incalzirea teraselor cu radiatorul infra Silverline

INCaLZIREA TERASELOR CU RADIATORUL INFRA SILVERLINE

Produsul Silverline® pune accentul pe utilizarea noilor technologii, functioneaza eficient si protectiv in ceea ce priveste sanatatea, respectiv  mediul inconjurator. Introducerea noilor techologii intotdeuna vor naste intrebarea, oare in ce privinta sunt mai bune decat solutiile traditionale, existente.

Functionarea technologiilor  C-Wave™ si Comfort Heating™ create de Silverline® a fost testata in colaborare  cu Institutul Stiintei Energetice al facultatii suedeze Lund. Lucrarea a fost condusa de profesorul Bengt Sunden conform careia, produsele Silverline® au fost comparate cu incalzirea pe halogen si cuart

 

INCALZIREA SILVERLINE® A TERASELOR CU TECHNOLOGIA C-WAVE™

Radiatorul Silverline®  cu infrarosu foloseste o bara QC-Helix™ special proiectata cu fire de carbune. Temperatura data de elementul QC-Helix™ nu depaseste 950°C si produce raze cu intensitatea maxima de 2.4 microni. Acest fapt inseamna, ca radiatorul cu infrarosu Silverline® functioneaza pe frecvente mai lungi decat produsele Halogen-IR (radiatoare traditionale cu infrarosu), care sunt caracterizate cu temperaturi de 2600°C si frecvente de 1.0 microni.   Lucrarea de verificare a stabilit  ca radiatia cu infrarosu de tip C-Wave™ stimuleaza circulatia arteriala, prin urmare scade tensiunea muschilor si creste starea de eficienta. Tinand cont de aceasta proprietate technologia C-Wave™ se poate folosi si in scopuri preventive, respectiv accelerarea proceselor de vindecare. Radiatia infrarosie nu are efect de ionizare.

 

MASURATORI DE EFICIENTA:
COMPARATIA TECHNOLOGIEI HALOGEN-IR SI C-WAVE™ PRIVIND INTENSITATEA RADIATIEI

silverline-image3Masuratorile de eficienta au fost realizate cu radiatorul infra  Silverline® 900 IPX4™ la o putere de 900W si 450W. La randamentul inalt temperaturile au variat astfel: 58°C la nivelul grilajului anterior, 46°C in spatele grilajului, 80°C s-au masurat la grilajul in sine. Aceste valori s-au creat la partea superioara a radiatorului, in timp ce in partea de jos temperaturile erau mai scazute cu 10-15°C. La randamentul scazut grilajul a fost aproximativ de 52°C, in partea anterioara 43°C, pe cand la spatele grilajului erau 38°C.

Radiatoarele Silverline® functioneaza pe baza unei radiatii infrarosii cu intensitate scazuta. Aceasta radiatie este confortabila, in schimb un radiator cu o intensitate mai mare de radiatie poate determina daune sanatatii, cum ar fi ranirea ochilor sau a  tesutului epidermic.