Convectorul electric Adax FAMN DIGITAL

Convectorul electric Adax FAMN DIGITAL (Adax FAMN KDT) este o alegere excelentă pentru cei care caută un mijloc de încălzire eficientă, economică si de lungă durată.

Acesta înglobează calitatea și inovația într-un design eficient și de bun-gust. Toate acestea sunt executate la standardele de calitate scandinavă ale brandului Adax.

Convectorul electric Adax FAMN DIGITAL este dotat cu termostat digital, programabil, și se găsește in 8 trepte de putere (de la 250 la 2000 W). Acest model este disponibil în finisaj de culoare albă. Convectorul electric Adax FAMN DIGITAL funcționează pe baza principiului convecției. Cu alte cuvinte, un astfel de calorifer electric încălzește aerul din încăpere prin convecție.

În același timp, funcționarea economică a acestui model se datorează tehnologie de încăzlire electrică inovativă și de înaltă calitate specifică producătorului Adax. Modelele FAMN KDT funcționează cu ajutorul unui element de încălzire unic și un termostatul precis, de factură digitală. Prin urmare, odată ce este atinsă temperatura setată de dumneavoastră, consumul orar kWh, va fi în general, corespunzător unei treimi din capacitatea de încălzire. In plus alegând una din cele opt trepte de putere în conformitate cu dimensiunile camerei, vă puteți asigura că, în medie pe toată perioada de încălzire convectorul va funcționa numai 8 ore din zi.

Gama de temperatura reglabilă a modelelor Adax FAMN KDT este de 5-35°C. Funcțioarea silențiosă a acestui calorifer electric este garantată de lipsa elementelor in mișcare.

Convectorul electric Adax FAMN DIGITAL are un randament de aproape 100%. Performanța optimă poate fi atinsă prin montarea panoului la 5 – 10 cm deasupra podelei, sub ferestre. Astfel, se formează o ”perdea termica” între sticla rece a geamului și aerul încălzit din încăpere, datorită căreia se creează o temperatură uniformă, reglată prin termostat.

Termostatul digital DT cu care este prevăzut convectorul electric Adax FAMN DIGITAL poate fi programat pe o săptămână înainte, în mod personalizat, urmând ritmul dumneavoastră de viață. Astfel, spre exemplu dacă sunteți plecat la sfârșit de săptămână, sigur nu veți uita să reduceți temperatura, iar la întoarcere veți intra în locuința încălzită. Convectorul electric Adax FAMN DIGITAL funcționează economic, mulțunită termostatului său. Prin programarea diferitelor temperaturi confort si redus ( temperatura redusă pe perioada când nu sunteti acasă sau noaptea) puteți obține chiar si o economie de 25% la energie.

Datorită izolației duble (izolație: clasa 2.) IP24, convectorul electric Adax FAMN DIGITAL este ideal și pentru încăperi umede cum ar fi băi si bucătării sau unde instalația electrică este mai veche. Nu necesită priză cu împământare!

Bine de știut!
Termostatul digital poate fi schimbat cu unul WiFi, care poate fi astfel programat de la distanță prin intermediul unei tablete sau a unui telefon smart, prin aplicație!

Garanția 5 ani.
Transport gratuit prin curierat.

 • Calorifer electric adax famn digital

  Calorifer electric ADAX FAMN H 02 KDT

  895,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric adax famn digital

  Calorifer electric ADAX FAMN H 04 KDT

  926,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric adax famn digital

  Calorifer electric ADAX FAMN H 06 KDT

  969,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric adax famn digital

  Calorifer electric ADAX FAMN H 08 KDT

  1.005,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric adax famn digital

  Calorifer electric ADAX FAMN H 10 KDT

  1.042,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric adax famn digital

  Calorifer electric ADAX FAMN H 12 KDT

  1.104,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric adax famn digital

  Calorifer electric ADAX FAMN H 14 KDT

  1.177,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric adax famn digital

  Calorifer electric ADAX FAMN H 20 KDT

  1.324,00 lei (T.V.A. inclus)