Incalzire exterioara cu infrarosu MENSA HEATING

MENSA HEATING

Bucura-te de timpul petrecut pe terasa si in perioada anotimpurilor de tranzitie, la doar 0,30 ron / ora.

Masa care te retine!

Incalzire pentru terase,  radiatoare pentru spatii exterioare economisiti 95% fata de incalzirea traditionala de spatii exterioare. Sistemul de incalzire in aer liber cu infrarosu, practic au intors cu susul in jos intreaga industrie a incalzitoarelor de terasa.

De ce? Ei bine, a rupt toate compromisurile care faceau din incalzirea teraselor un sistem  stingaci, greoi si a facut-o neeconomica.

Pe piata elementelor de incalzire de exterior, Mensa Heating se straduie sa ofere calitatea maxima. Astfel, cand doriti achizitionarea unui astfel de produs, nu faceti compromisuri in ceea ce priveste calitatea sau siguranta. Rezolvarea pentru Dvs. este Mensa Heating!

Haideti sa enumeram avantajele !

 • Stand in vreme rece, oamenii incep sa simta frig din partea de jos, Mensa heating incalzeste piciorul , astfel profitam de fluxul natural a caldurii prin organism
 • O alta caracteristica importanta este ca nu incalzeste aerul, iar datorita tehnologiei cu infrarosii, caldura nu este irosita.
 • Din cauza acestor doi factori, MensaHeating este extrem de eficient.
 • Plasate sub masa, nu ocupa spatiu valoros din terasa.
 • Convenabile: functioneaza cu curent electric, deci pur si simplu conectati-l la o priza electrica. Nu trebuie schimbata butelia, nu emana miros neplacut, cum se intampla in cazul aparatelor care funtioneaza cu gaz metan.
 • Suprafata ei este protejata, copii mici si animalele de companie il pot folosi in conditii de siguranta maxima.
 • Datorita tehnologiei de cuart cu unde scurte, energia electrica este transformata in caldura in proportie de 92%, si caldura imediata, astfel incat nu trebuie sa astepte, aparatul atinge temperatura de functionare instantaneu.

Este un produs de origine daneza, are forme proiectate de renumitul desiner Mikael Mammen.

Aceste aparate, nu sunt prea scumpe?

Daca va ganditi pe termen lung, atunci trebuie sa calculate si cu termenul de recuperare a investitiei Dvs.

Noi vam facut o comparatie pe o bucata de ciuperca cu gaz si doua incalzitoare Mensaheating Imus, costuri de achizitie si costurile de exploatare. (preturile utilizate sunt rotunjite din motive de simplificare):

O ciuperca de gaz furnizeaza suficienta caldura pentru aproximativ 4-6 persoane. Pentru acesti parametri din incalzitorul Mensa avem nevoie de 2 bucati

Pretul unei ciuperic cu gaz:
790 RON
Pretul a 2 bucati de mensa heating Imus:
990 RON

Diferenta dintre cele doua produse:
200 RON

Consumul a unei ciuperci cu gaz:
aprox 2,85 RON/ora
Consumul a 2 bucati Imus (1,1 kW):
aprox 0,57 RON/ora

Diferenta dintre cele doua consumuri:
aprox 2,28 RON/ora

Impartind cele doua rezultate. putem vedea ca in afara de avantajele suplimentare, privind strict financiar pretul inclazitorului Mensaheating Omnis se amortizeaza dupa mai putin de 100 de ore de utilizare.

Sa nu mai vorbim de faptul ca ea ne va proteja si de alte inconveniente asociate cu utilizarea gazului, in plus, acesta este plasat sub masa, astfel incat nici macar nu ocupa spatiu valoros pe terasa.

Primul service obligatoriu:
peste 20 de ani

Daca aveti de gand sa folositi aparatul mai putin decat orele scrise in exemplul de mai sus,totusi merita luat in considerare faptul ca perioada de viata a lampii de incalzire infrarosu este de cel putin de 5000 de ore.

Acest lucru reprezinta ceva mai mult de 20 de ani, la o utilizare medie.

Factura de energie electricA mai micA – conStiinTA inpacata

Nu este deloc neglijabil faptul, ca, consumul de energie redus al lui MensaHeating are si eficienta ridicata fata de alte solutii alternative si este mult mai putin poluant.

Pe durata de viata a lampii de 5000 de ore consuma 45.000 kWh, mai putina energie in comparatie cu ciuperca cu gaz si 6000 kWh mai putin in comparatie cu sistemele de incalzititoare de perete cu infrarosu.

Alegand Mensaheating, va puteti bucura cu constiinta inpacata de o caldura placuta oferita de un sistem de incalzire ecologic.

Iti place produsul, dar inca mai ai intrebari? A se vedea descrieri detaliate si inregistrari video de produse pentru fiecare tip de sub-pagini sau cauta contacte la oricare dintre expertii nostri.

 • Încălzire cu infraroșu Mensa Heating pentru terase – Omnis Silver

  1.245,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Încălzire cu infraroșu Mensa Heating pentru terase – Omnis Alb

  1.148,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Încălzire cu infraroșu Mensa Heating pentru terase – Omnis Negru

  1.052,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Mensa Heating Imus

  990,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Mensa Heating Statio – negru

  2.890,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Mensa Heating Vireoo private

  1.387,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Mensa Heating Vireoo Professional

  2.794,00 lei (T.V.A. inclus)