ADAX VPS – GAMA DE PRODUSE PENTRU BAIE

Exista diferite reglementari de protectie in ceea ce priveste utilizarea acestora in camerele de baie. Modelele Adax VPS9 si VPS10 au fost in asa fel proiectate, incat sa fie posibila montarea lor in interiorul „area 2”- din imagine. 

qAtenție!

Instalarea convectoarelor electrice de încălzire în încăperile de baie se efectuează de instalatori electrici specializați!

MODELUL VPS9

Convectoarele electrice de incalzire pentru bucatarii si camere de bai, cu protectie impotriva umezelii.

Colturile rotunjite si temperatura maxima de  60°C la suprafata asigura protectia chiar si pentru cei mici , din aceasta cauza este solutia ideala si in gradinite. Convectoarele sunt asigurate cu protectie impotriva incingerii. Se fabrica in doua variante – 300W si 600W – ambele fiind dotate cu termostate mecanice.

 

MODELUL VPS10

Convectoarele electrice  cu izolatie dubla pentru bucatarii si camere de bai,  cu protectie impotriva umezelii. Este un panou ideal de incalzire pentru camerele de bai. Utilizabili in incaperile celor mici cu temperatura maxima la suprafata: 60°C . Protectie impotriva supraincalzirii. Modele cu 6 nivele de randament, de la 400W pana la 1400W, fiecare tip fiind livrat cu termostate electronice.

Convectoarele electrice Adax VPS pentru camere de bai cu protectie impotriva apei:

 

 • Convectoare electrice ADAX VPS 1004 KEM

  541,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Convectoare electrice ADAX VPS 1006 KEM

  582,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Convectoare electrice ADAX VPS 1008 KEM

  654,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Convectoare electrice ADAX VPS 1010 KEM

  727,00 lei (T.V.A. inclus)

USCATOR PENTRU PROSOAPE SI INCALTAMINTE
– ADAX THK2

Port electric  cu un grad bun de eficienta si uscare rapida. Izolatie buna, securitate termica, solutie pentru incaperile inguste si umede,  grilajul nu este fix, datorita mobilitatii se castiga spatiu in incapere. Este util pentru uscarea prosoapelor datorita suprafetei speciale, dar se poate instala si in antreuri pentru uscarea incaltamintelor umede.

 

MODELUL VR5 – INCALZIRE CU INFRAROSU

Razele infrarosii asigura un confort termic placut intr-un timp scurt. Elementele de incalzire tip VR5 sunt dotate cu un selector de 4 functii si un cablu cu o lungime de 1,2 m, astfel reprezinta o solutie optima pentru orice situatie. Sunt foarte utile nu doar in camerele de bai, ci si in terasele sau balcoanele inchise.

 

 • Încălzitoare cu infraroșu ADAX VR505 KB

  447,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Încălzitoare cu infraroșu ADAX VR507 KB

  491,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Încălzitoare cu infraroșu ADAX VR510 KB

  537,00 lei (T.V.A. inclus)