CONVECTORUL ELECTRIC DE PERETE ADAX VP11

Modelul  Adax VP11 este o alegere ideala pentru cei care cauta o solutie de incalzire electrica de bun gust,  economicos din punct de vedere al costurilor si al dimensiunilor.

Pentru satisfactia maxima a clientului convectoarele electrice ADAX V11 ofera o incalzire rapida a incaperii si o reglare exacta a temperaturii. Este o alegere optima pentru oricine necesita un sistem elegant de incalzire electrica, cu dimensiuni reduse si eficacitate considerabila.

Deasemenea, reprezinta solutii complementare pentru sistemele de incalzire existente in camin in cazul extinderii acestora sau a renovarilor. Pentru a obtine reducerea costurilor de functionare este necesara o reglare corespunzatoare. Panourilor radiante ADAX au costurile reduse de introducere si functionare, prin urmare si un raport remarcabil de pret/calitate.

TIPURI SI SORTIMENTE ECONOMICE DE CONVECTOARE ELECTRICE ADAX VP11

 

 

CONVECTOARELE DE TIP ADAX VP11 KETP

 

 

Acestea sunt convectoarele electrice cu termostate electronice reglabile manual. Temperatura este sesizata de un senzor electric inclus, care la randul sau ofera posibilitatea unei functionari econome fata de termostatele mecanice, in plus ofera si o directionare silentioasa, respectiv exacta. Inaltimea modelului Adax VP11 este de 420 mm, lungimea sa variaza in functie de randamentul produs. Aceste convectoare sunt instalate cu racorduri la retea si apartin clasei de protectie IP24.

 • convector electric ADAX

  Convector electric ADAX VP 1105 KETP

  542,00 lei (T.V.A. inclus)
 • convector electric ADAX

  Convector electric ADAX VP 1110 KETP

  569,00 lei (T.V.A. inclus)
 • convector electric ADAX

  Convector electric ADAX VP 1115 KETP

  641,00 lei (T.V.A. inclus)
 • convector electric ADAX

  Convector electric ADAX VP 1120 KETP

  787,00 lei (T.V.A. inclus)

CONVECTOARELE DE TIP ADAX VP11 KTP

 

 

Acestea sunt convectoarele electrice cu termostate mecanice reglabile manual. Produsul are incorporat un senzor termic bimetalic, iar pornirea, respectiv oprirea acestuia este semnalizat printr-un sunet redus al schimbarii. Inaltimea modelului Adax VP11 este de 420 mm, lungimea sa variaza in functie de randamentul produs. Aceste panouri sunt instalate cu racorduri la retea obligatoriu cu pamantare si apartin clasei de protectie IP20.

 • convector electric ADAX

  Convector electric ADAX VP 1105 KTP

  394,00 lei (T.V.A. inclus)
 • convector electric ADAX

  Convector electric ADAX VP 1110 KTP

  497,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Convector electric ADAX VP 1115 KTP

  541,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Convector electric ADAX VP 1120 KTP

  617,00 lei (T.V.A. inclus)