CONVECTOARE ELECTRICE ADAX ECO

ADAX ECO este un convector electric de ultima generatie a recunoscutei marci norvegiene ADAX, care prin designul rafinat, modern si elegant a fost conceput pentru oamenii secolului XXI.

Prin imaginea  sa  simpla si eleganta, prin randamentului aproape 100%  este recomandat pentru locuinte, birouri si institutii. Se instaleaza usor pe perete , functioneaza silentios, nu are elementi in miscare, este usoara  si nu necesita intretinere deosebita.

Clasa de precizie IP 24 a convectorului  –  izolatie dubla, protectie impotriva stropirii –  permite utilizarea  lor  cu siguranta pe langa camere de locuit si in spalatorii, bai,  bucatarii, locuri umede .

Convectorul  functioneaza cel mai eficient daca se monteaza sub geam, pe perete la 5-10 cm de podea. In aceasta pozitie se formeaza o “perdea de caldura” intre geamul rece si aerul cald din camera, asigurand o temperatura uniforma in incapere.

Dotat cu un termostat electronic, programabil manual  KET, se pot programa temperaturi diferite pe ore si zile ale saptamanii, temperaturi  de confort sau redus, incalzire pe timp de noapte.

Prin activarea functiei de sistem de siguranta pentru copii, se poate evita modificarea temperaturii setate de catre copii sau de catre alte persoane.

In cazul in care, functia fereastra deschisa  este activata, convectorul trece la modul de anti-inghet,( 7 ° C),  pana cand geamul ramane deschis.

Convectorul ADAX ECO  are inaltimea de 33 cm, se gaseste in 7 trepte de putere intre 250-2000W, in culoarea alba, sau in alb cu panoul frontal din sticla –ADAX ECO GLASS (numai varianta de 250W).

 • Adax ECO KET

  ADAX ECO KET – 1000 W

  996,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Adax ECO KET

  ADAX ECO KET – 1200 W

  1.041,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Adax ECO KET

  ADAX ECO KET – 1400 W

  1.070,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Adax ECO KET

  ADAX ECO KET – 2000 W

  950,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Adax ECO KET

  ADAX ECO KET – 250 W

  741,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Adax ECO KET

  ADAX ECO KET – 400 W

  906,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Adax ECO KET

  ADAX ECO KET – 600 W

  936,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Adax ECO KET

  ADAX ECO KET – 800 W

  966,00 lei (T.V.A. inclus)

Este dotat cu sistem de protectie contra supraincalzirii. Se livreaza cu consola de perete, iar la cerere se poate achizitiona si suport mobil de tip P sau L.

Gama de temperatura reglata  este intre  5-35 °C.

Produsul are garantia  5 ani, si asiguram transport gratuit!

Convectorul se poate lega la curent direct in doza de legaturi (se poate taia cablul) fara sa-si piarda garantia.

La cerere, contra cost, se poate dota si cu cablu de 3m.