Convectorul electric Adax FAMN WIFI

Convectorul electric Adax FAMN WIFI (Adax FAMN KWT) este alegerea ideală pentru cei care caută o soluție de încălzire eficientă, economică și de lungă durată.

Caloriferul electric ADAX FAMN KWT cu termostat digital, programabil, se gasește in 8 trepte de putere (de la 250 la 2000 W), pe culoarea albă. Convectorul electric încălzește aerul din încăpere prin convecție. Funcționarea lui economică este asigurată de elementul de încălzire unic și termostatul digital precis. Gama de temperatură reglabilă a acestui convector electric este de 5-35°C.

Convectorul electric Adax FAMN WIFI funcționează silențios deoarece are termostat digital si nu are elemente in mișcare, lucrând totodată cu un randament de aproape 100%. Performanța optimă a unui asemenea calorifer electric poate fi atinsă prin montarea panoului la 5 – 10 cm deasupra podelei, sub ferestre. Astfel, se formează o ”perdea termică” între sticla rece a geamului și aerul încălzit din încăpere. De aici rezultă o temperatură uniformă reglată prin termostat. Termostatul digital menține cu exactitate temperatura setată de dumneavoastră, astfel veți avea parte de confort dar veți economisi și energie electrică.

Un termostat wireless WT oferă numeroase avantaje, pentru o încălzire electrică și mai convenabilă. Se poate programa ușor folosind aplicația mobilă. Astfel convectorul poate fi acționat și de la distanță, dacă avem la dispoziție conexiune la internet. În lipsa conexiunii, convectorul electric Adax FAMN WIFI va funcționa în continuare fără probleme, sub forma unui convector cu termostat digital.

În plus sonda de temperatură a convectorul electric Adax FAMN WIFI este deosebit de sensibilă, tocmai pentru a asigura precizia sporită a temperaturii reglate. Un astfel de calorifer electric prevăzut cu termostat wireless WT vă oferă și posibilitatea de a monitoriza zilnic sau lunar consumul aferent puterii convectorului.

Pe lângă acestea, convectorul electric Adax FAMN WIFI este dotat cu protecție împotriva supraîncălzirii. În plus, funcția de deschidere a geamului oprește încălzirea pe timpul aerisirii iar dupa ce se inchide geamul, repornește încălzirea, opțional. Mai mult, aplicarea funcției de protecție pentru copii previne modificarea manuală a temperaturii.

Convectorul electric Adax FAMN WIFI este ușor de instalat printr-un suport de perete detașabil livrat cu convectorul. Dotat cu o rezistența specială ( se încălzește la max. 120 °C), nu arde praful și nici oxigenul. Se livrează cu cablu și stecher ( L = 1,35m), nu necesită priză cu împamântare. Se poate tăia, scurta cablul de alimentare sau efectua legatura electrică în doza din perete fără a pierde garanția.

Datorită izolației duble (izolație: clasa 2.) IP24, caloriferul electric poate fi folosit in siguranță atât încăperi umede cum ar fi băi sau bucătării, spălătorii ori magazii, cât si în spații rezidențiale, instituții, birouri, pensiuni sau case de vacanță.

Orice convector electric ADAX FAMN are garanția 5 ani si transport gratuit prin curierat in toată țara.

Garanția 5 ani.
Transport gratuit prin curierat.

 • Calorifer electric ADAX FAMN WIFI

  Calorifer electric ADAX FAMN WIFI H 02 KWT

  969,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric ADAX FAMN WIFI

  Calorifer electric ADAX FAMN WIFI H 04 KWT

  999,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric ADAX FAMN WIFI

  Calorifer electric ADAX FAMN WIFI H 06 KWT

  1.042,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric ADAX FAMN WIFI

  Calorifer electric ADAX FAMN WIFI H 08 KWT

  1.079,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric ADAX FAMN WIFI

  Calorifer electric ADAX FAMN WIFI H 10 KWT

  1.116,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric ADAX FAMN WIFI

  Calorifer electric ADAX FAMN WIFI H 12 KWT

  1.177,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric ADAX FAMN WIFI

  Calorifer electric ADAX FAMN WIFI H 14 KWT

  1.251,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Calorifer electric ADAX FAMN WIFI

  Calorifer electric ADAX FAMN WIFI H 20 KWT

  1.398,00 lei (T.V.A. inclus)