Convectorul electric cu termostat digital Adax NEO

Modelul ADAX NEO este o inovatie in lumea sistemelor de incalzire electrica.

Convectorul electric ADAX NEO  atat prin continutul tehnic, cat si prin aparitia inovativa reda minutiozitatea de inalt nivel al inginerilor scandinavi. Meritele produsului creat sub egida HAREIDEDESIGNMILL au fost recunoscute si prin premiul adjudecat de Consiliul Norvegian de Design.

Multumita designului extraordinar si a termostatului digital incorporat, programabil, ADAX NEO reuneste cerintele pentru modern si criteriile economice de functionare. ADAX NEO nu este doar un panou de incalzire exceptional, ci si o podoaba a numeroaselor camine , institutii si birouri de pretutindeni.

  • Prin imaginea sa simpla si eleganta, prin randamentul aproape 100% este recomandat atat pentru locuinte, cat si pentru birouri si institutii.

  • Convectoarele ADAX NEO sunt fabricate in doua variante NP si NL, si in patru culori alb, negru, argintiu si rosu.

  • La cerere se poate comanda contra cost si pe alta culoare specificand codul de culoare(RAL).

  • Varianta ADAX NEO NP are inaltimea de 37 cm, se executa in 7 trepte de putere de la 400 la 2000W, si in patru culori.

  • ADAX NEO NL, varianta mai lunga, are inaltimea de 20 cm se gaseste in 4 trepte de putere (600, 800, 1000 si 1200 W) si tot in patru culori.

  • Se instaleaza usor pe perete , prin consola de perete din dotare la o inaltime de 5-10 cm fata de podea, functioneaza silentios, nu are elementi in miscare, este usoara, si nu necesita intretinere deosebita.

  • Termostatul digital programabil prevazut la ambele variante poate fi programat conform cu ritmul dvs. de viata pe o saptamana inainte, cu temperaturi de conform si economic.

  • Prin setarea celor doua temperaturi –confort si economic- pe ore si zile, puteti obtine si o economie de 25% la energia electrica.

Panoul ADAX nu lucreaza cu filament clasic, ci cu un element de incalzire special, care incalzeste la o temperatura mult mai joasa decat un filament obisnuit. Temperatura frontala a convectorului in timpul functionarii nu depaseste 60 °C, nu provoaca arsuri la atingere, fiind mai sigur pentru copii sau animale de companie.

Lungimea cablului de alimentare este de 1.2m, dar la cerere, contra cost, se poate achizitiona si cu un cablu mai lung de 3 m, sau varianta cu prelungitor de 3 m.

Functionarea economica este garantata la o inaltime maxima a incaperii de 3m.

Convectorul are garantie completa de 5 ani si transport gratuit in tara.