Convectoare electrice de perete ADAX

Panoul electric norvegian de incalzire.

Eficace: transforma in proportie de aproape 100% energia electrica in caldura

Sigur: temperatura de suprafata scazuta (max. 60 de grade), sistem de evitare a supraincalzirii, sistem optional de siguranta pentru copii si perdea de protectie.

Instalare usoara: nu necesita un specialist, se fixeaza pe perete cu suruburi, putand fi utilizat imediat. Daca este energie electrica, deja in ziua achizitionarii il puteti folosi.

Este de incredere: nu contine piese mobile, practic nu se poate defecta. Nu necesita intretinere. Mentenanta se rezuma la o aspirare inainte de a-l porni. Este usor de manevrat pentru a putea fi curatata si partea posterioara. De asemenea, oferim 5 ani de garantie de preschimbare pentru fiecare panou.

Economic: pentru o treime din pretul unui sistem de incalzire centrala dobanditi un produs de o calitate excelenta, filamentul nu se incinge – astfel consumul lui reprezinta o treime din a aparatelor standard cu filament – este prevazut cu termostat precis si economic.

Poate fi instalat oriunde: puteti beneficia de incalzire optima si in circumstante speciale: poate fi utilizat ca sistem de sine statator sau auxiliar, modele diverse, utilizabile si in bai, design discret dar in acelasi timp modern.