Incalzire electrica ADAX NEO WIFI KWT H – L

 

Modelul ADAX NEO WIFI este o inovatie in lumea sistemelor de incalzire electrica.

ADAX NEO WIFI este un convector electric de ultima generatie, a recunoscutei firmei norvegiene ADAX, este dotat cu un termostat programabil /controlabil de la distanta, prin internet, este modern, destept si economic pentru omul secolului 21. Manevrarea este comoda si sigura asa cum ne-am obisnuit deja la produsele ADAX.

Clasa de protectie IP 24 –protectie contra stropirii cu apa- face ca in afara de incaperi obisnuite sa se poate folosi si in locuri umede,

  • Prin imaginea sa simpla si eleganta, prin randamentului aproape 100% este recomandat atat pentru locuinte, cat si pentru birouri si institutii. Se recomanda utilizarea convectoarelor in:

case si apartamente: in livinguri, camera copiilor, dormitoare, bucatarii, bai, garaje sau depozite

in institutii : birouri, laboratoare, clase din scoli, case de vacante, moteluri, hoteluri, cabinete medicale, magazine, etc.

Convectorul functioneaza pe principiul convectiei. Aerul rece intra in partea de jos a convectorului, trece prin rezistenta electrica, se incalzeste si se ridica prin orificiile superioare a convectorului, incalzind mediul ambiant prin convectie.
Termostatul WIFI incorporat este programabl , ceea ce permite ca intr-un ciclu de o saptamana sa poate fi programat dinainte temperatura de zi si de noapte, iar acesta se poate schimba usor prin intermediul unui telefon smart sau a unei tablete, conectate la internet din orice colt al lumii. Prin setarea celor doua temperaturi –confort si economic- pe ore si zile, puteti obtine o economie de 25% la energie electrica. Domeniul de functionare a termostatului este de la 5 -35 ° C.

Oferta convectoarele electrice ADAX NEO WIFI L

ADAX WIFI se gaseste in format clasic cu inaltime de 33cm (NEO WIFI H) si in format ultra subtire de 21cm, (NEO WIFI L). Sunt fabricate in trei culori: alb, negru si gri, iar la cerere se poate comanda contra cost si in alte culori specificand codul de culoare (RAL ).

Varianta H se fabrica in 8 puteri de la 250 la 2000W, iar cel lung L in 7 puteri de la 250 la 1400W.
Temperatura frontala in timpul functionarii nu depaseste 60 °C, nu provoaca arsuri la atingere, fiind mai sigur pentru copii sau animale de companie.

Functionarea economica este garantata la o innaltime maxima a incaperii de 3m.

Convectorul are garantie completa de 5 ani si transport gratuit in tara.