ADAX – Sistemul electric de IncAlzire norvegian,
cu 5 ani garanTie

„Nu meritA sA folosim IncAlzire electricA, este costisitoare!”

– o afirmatie  deseori auzita

Dar nu este chiar asa: depinde  de comparatia facuta si de sistemul, pe care il alegem…

Faptele dovedesc, ca panourile norvegiene de incalzire electrica ADAX  transforma energia electrica in caldura aproximativ in proportie de 100%, si pe deasupra datorita sistemului de reglare precisa si a incalzirii speciale, consumul lor este redus cu o treime fata de instalatiile standard, functionabile cu filament.
Panourile electrice de incalzire reprezinta o solutie populara in mijlocul populatiei vest- si nordeuropene. Principalul motiv al acestui fapt, este ca fata de alte sisteme au o eficacitate superioara, se pot instala mult mai simplu, sunt esential mai ieftine, si practic nu necesita intretinere.

Alte avantaje ale sistemului ADAX

Eficace:

sistemul ADAX apartine acelor categorii de incalzire electrica, care transforma energia electrica in caldura in proportie de aproximativ 100% ( nu exista mediator, nici componente mobile)

Utilizare generalA:

beneficiati de incalzire superioara in circumstante unice: fie ca accesoriu, o gama larga de modele, fie tipuri utilizabile in camerele de bai, discrete dar in acelasi timp cu un design modern

USor de instalat

nu necesita specialist, se poate insuruba usor pe perete si utiliza instantaneu. Daca exista sursa de energie electrica, va puteti incalzi locuinta chiar in ziua achizitionarii

Economic:

cumparatorul achita doar o treime din pretul unei centrale termice, filamentul nu se incinge, din aceasta cauza consumul este mai redus cu o treime fata de aparatele cu filament, iar termostatele sunt precise si economice.

SiguranTA:

temperaturi reduse la suprafata (max. 60°C) sistem de evitare a supraincalzirii, sistem optional de siguranta pentru copii si perdea de protectie

Fiabilitate

nu contine componente mobile, practic nu exista sansa defectarii. Nu necesita lucrari de mentenanta si verificare”

Estetic:

o forma exterioara premiata

CalculeazA cost consum lunar

Introduceti datele imobilului Dvs si noi va calculam puterea instalata necesara. Va oferim trei variante cu diferite modele de panouri electrice si va ajutam sa alegeti cea mai performanta varianta.

Se poate testa fArA riscuri

Noi suntem convinsi de excelenta radiatoarelor ADAX, din aceasta cauza preluam de la Dvs. toate riscurile. Daca Dumneavoastra nu sunteti multumit cu produsul cumparat din vreun motiv, si semnalati acest fapt in termen de 7 zile de la cumparare, va returnam integral pretul produsului. (rugamintea noastra este sa pastrati ambalajul in starea originala)

Veti gasi o descriere indetaliata si prezentari video pe paginile de introducere a produselor si primiti indrumari pentru alegerea marimii potrivite.

Raspundem la orice intrebare ivita sau daca aveti nevoie de sfaturi ale specialistilor nostri, va stam la dispozitie prin modalitatile de contact, afisate.