Trebuie sa recunoastem, cu totii avem obiceiul de a ne aseza la o cafea sau la cate o gustare pe terase in oras. Ne place sa ne mai odihnim sau doar sa tinem o scurta pauza in drumurile si treburile cotidiene stufoase. Vrem o pauza, cateva minute de relaxare ­čÖé

Insa vine toamna, vine iarna, vin conditiile meteo deloc prielnice pentru pauza de cafea la terasa….. Stand in vreme rece, incepi sa simti frigul din partea de jos, exact de la picioare, situatie total neplacuta, astfel mai bine eviti aventura ….

Oare o fi asa? Suntem nevoiti sa amanam vizita la terasa favorita pana in primavara? Sa vedem o solutie revolutionara pentru a incalzi atmosfera si in perioada de iarna la terase si spatii deschise. Va propun sa cautati terasele dotate cu incalzitoarele Mensa Heating, o productie daneza, revolutionara in domeniu!

Incalzitorul Mensa Heating incalzeste piciorul, astfel profitam de fluxul natural a caldurii prin organism iar datorita tehnologiei cu infrarosu, caldura nu este irosita, astfel este si destept dar si eficient.

Poate fi plasat sub masa, astfel nu ocupa spatiu valoros din terasa. Este electric, pur si simplu trebuie conectat la o priza iar suprafata ei este protejata, copii mici sau animalele de companie il pot folosi in conditii de maxima siguranta.

Pentru a citi detalii si pentru comenzi accesati urmatorul link: Incalzire exterioara cu infrarosu Mensa Heating