Incepand cu acest an, pe langa modelele cu control WiFi, producatorul norvegian a reiinoit si termostatele digitale de la panourile Adax Neo NP si ele, de acum vor fi dotate cu termostate din seria S5 si vor figura in oferta noastra sub denumirea de Adax Neo Basic S5

Va prezentam cateva din avantajele acestui termostat si anume:

senzor fereastra deschisa: In modul senzor de fereastra deschisa, unitatea detecteaza o scadere brusca a temperaturii. Aparatul se va opri automat si modul de protectie impotriva inghetului va fi activat.

 

pornire adaptiva-inteligenta: Aceasta functie permite unitatii sa atinga temperatura presetata la ora specificata. Panoul Dvs. are nevoie de 4 zile pentru ca aceasta functie sa functioneze corect.

 

reducerea automata a luminozitatii afisajului: Luminozitatea afisajului scade automat dupa 15 secunde de inactivitate. Dupa ce apasati orice tasta, afisajul revine la luminozitatea maxima.

 

siguranta copiilor: Functia de siguranta pentru copii a termostatului impiedica copiii sau persoanele neautorizate sa modifice setarile.

 

 

Daca cineva cunoaste modelul Adax Neo NP seria S4, va gasi fata de acest model, pe cel nou, 2 butoane noi pentru a programare si setare mai usoara. Stim ca nu este cel mai important aspect, dar totusi, vrem sa ne laudam si cu faptul ca noul panou Adax Neo Basic S5 este ambalat intr-o cutie mult mai sigura si rezistenta, frumoasa si cu un design mai performant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acest pordus, va rugam sa ne vizitati la pagina: www.incalzit.ro sau sunati-ne la numarul de telefon: 0745 323 349

Echipa Incalzit.ro