Modelul Adax VP11 este o alegere ideala pentru cei care cauta o solutie de incalzire electrica de bun gust, economicos din punct de vedere al costurilor si al dimensiunilor.

Pentru satisfactia maxima a clientului convectoarele electrice ADAX V11 ofera o incalzire rapida a incaperii si o reglare exacta a temperaturii. Este o alegere optima pentru oricine necesita un sistem elegant de incalzire electrica, cu dimensiuni reduse si eficacitate considerabila.

Deasemenea, reprezinta solutii complementare pentru sistemele de incalzire existente in camin in cazul extinderii acestora sau a renovarilor. Pentru a obtine reducerea costurilor de functionare este necesara o reglare corespunzatoare. Panourilor radiante ADAX au costurile reduse de introducere si functionare, prin urmare si un raport remarcabil de pret/calitate.

TIPURI SI SORTIMENTE ECONOMICE DE CONVECTOARE ELECTRICE ADAX VP11

Acestea sunt convectoarele electrice cu termostate electronice reglabile manual. Temperatura este sesizata de un senzor electric inclus, care la randul sau ofera posibilitatea unei functionari econome fata de termostatele mecanice, in plus ofera si o directionare silentioasa, respectiv exacta. Inaltimea modelului Adax VP11 este de 420 mm, lungimea sa variaza in functie de randamentul produs. Aceste convectoare sunt instalate cu racorduri la retea si apartin clasei de protectie IP24.