Încălzirea pe gaz poate fi adesea o povară financiară și deci un factor de stres. Ajunge să amintim instalarea, întreținerea și înlocuirea variatelor componente, de la țevi la distribuitoare sau robinete. Desigur, și factura este pe măsură, din cauza eficienței scăzute a încălzirii pe gaz. Nu e nevoie să suportați toate acestea. Puteți opta oricând pentru încălzire electrică. Iată doar câteva dintre avantajele oferite de aceasta, în viața noastră.

Pentru început, încălzirea electrică necesită doar un convector, ce poate fi montat fără asistența unui specialist. Aveți nevoie numai de o priză și patru șuruburi. Astfel cheltuielile de instalare și punere în funcțiune devin modice. Apoi, să nu uităm că un sistem pe gaz presupune înlocuirea periodică a elementelor uzate, și chiar a centralei, o dată la 10 ani. Prin comparație, simplitatea sistemului de încălzire electrică, ce se bazează practic un singur element, minimalizează costurile de întreținere. La toate acestea se adaugă siguranța și eficacitatea crescută a convectoarelor. Fiind cu până la 15% mai eficiente decât încălzirea pe gaz, convectoarele nu prezintă nici risc de scurgere sau emisii dăunătoare.

Desigur, trecerea la încălzire electrică implică unele considerente practice precum spațiul sau fiabilitatea. În cazul convectoarelor electrice Adax, aceste aspecte nu reprezintă un factor de stres. Dezvoltate în colaborare cu Hereide Designmill, lider în materie de design industrial, convectoarele Adax sunt produsul expertizei de cel mai înalt nivel în domeniu. Cu un design simplu, flexibil și fiabil, convectorul Adax este potrivit pentru orice spațiu de până la 25m2 și sub 3m înălțime, indiferent de nivelul de umiditate, destinația încăperii, sau temperatura dorită. Mulțumită termostatului de ultimă generație ajustabil direct sau prin WiFi, puteți regla perfect convectorul Adax, după cerințele și programul dumneavoastră.

Așadar, optarea pentru încălzire electrică oferă multiple avantaje, de la cheltuieli reduse la un ambient nepoluat. Mai mult, încălzitoarele Adax din oferta noastră aduc flexibilitatea și calitatea prielnice unei vieți mai sănătoase.