Atunci cand vorbim despre un incalzitor care funcționează pe baza de curent electric, inevitabil ne gandim la facturile de consum pe care le va genera. Factura de curent este un e factor important in ceea ce priveste bugetul unei familii.Sa vedem totusi care sunt avantajele unui calorifer electric?

  • sursa ecologica de energie
  • sistem eficace de energie
  • usor de instalat
  • sistem sigur avand temperatura redusă la suprafață

Pentru a beneficia de avantajele unui incalzitor pe curent evident se recomanda achizitionarea unui incalzitor de calitate ridicată, de la producator consacrat si de incredere.

Caloriferele electrice marca Adax sunt de producție norvegiana și se comercializeaza cu o garanție de 5 ani cu posibilitate de prelungire a perioadei de garanție cu încă 2 sau 3 ani, contra cost. În vederea optimizării a consumului de energie, incalzitoarele norvegiene sunt dotate cu termostate digitale/wireless, prin aceste termostate ele pot fi folosite “deștept” astfel economisind energie electrică.

Daca folosim curent electric din sursa regenerabile dar și dacă nu, sursa de energie electrică este una dintre cele mai curate surse de energie. Avand ca si obiectiv de a mari semnificativ sursa de energie regenerabila, sperăm ca si consumatorii casnici vor tinde spre aceasta solutie și astfel vor putea folosi caloriferele electrice Adax cu costuri minime de energie electrica.

Cutia cu care se livrează convectorul are marcaje speciale cu privire la montarea consolei de perete.Cu acest ajutor ingenios radiatorul va sta in pozitie dreapta și corecta de funcționare.

Deasemenea are sistem de evitare a supraincalzirii astfel sunt protejati copii din apropierea lui dar și obiectele din jur, ca de ex. perdele sau covoare. În cazul în care exista vreo sursa de stopare a aerului care circula prin elementele caloriferului electric, acesta se opreste si revine la modalitate de încălzire imediat după ce dispare acea sursa de stopare.

Caracteristicile enumerate mai sus ne vor ajuta in alegerea sistemului de incalzire electrica și sa montam în apartamentele și locuințele noastre convectoare electrice ADAX