Bine ati venit in lumea convectoarelor destepte

Convector electric cu comanda wireless. Daca as fi specialist in domeniul electronicii si as avea si o fabrica de convectoare electrice, atunci, mai mult ca probabil ca as fi fabricat de mult un asemenea panou. De ce nu, doar se pot controla chiar si culorile unui simplu bec prin acest sistem. Insa din pacate nu ma pricep, nu am nici fabrica, astfel nu am avut de ales, decat sa astept cu rabdare. Acum insa, e motiv de bucurie, exista un producator care are acest tip de convector si acest producator nu este altcineva decat chiar fabrica pe care o reprezentam,fabrica norvegiana a cunoscutei marci: ADAX.

Multi producatori incearca de ceva vreme sa scoata pe piata un convector electric care poate fi controlat de la distanta, astfel si marca Adax avea modele controlabile prin unde radio si sistem GSM-SMS, insa, acestea erau prea costisitoare si erau totusi limitate ca si performanta.

Pana acum, cea mai performanta solutie parea sistemul in care termostatele dotate cu emitator cu unde radio comunicau cu un dispozitiv central-achizitionat separat – care la randul ei era conectat la internet prin wireless. Dezavantajul era, achizitonarea acestui dispozitiv aproape la fel de scump ca si un convector. La sisteme de incalzire mai mari nu era problema, insa la apartamente cu 1-2 incaperi nicidecum nu era solutia viabila.

Noutatea la convectorul ADAX Neo WiFi consta in faptul ca termostatul incorporat este capabil sa se conecteze in reteaua locala wirelless si astfel la internet. Prin aplicatia de pe telefonul destept pot fi verificate si programate chiar si mai multe convectoare simultan, oriunde ai fi in lume sau poti programa mai multe locatii prin aceeasi aplicatie mobila (casa, birou, casa de vacanta, etc)

Termostat destept- aplicatie desteapta

unspecified8

Aplicatia Adax Wifi Smart heater este foarte usor de folosit si este “user friendly”. Putem programa sistemul de incalzire pe zile, pe ore chiar si pe minute cum dorim, astfel il putem personaliza in concordanta absoluta cu stilul de viata a familiei, setarile generale pot fi total re-scrise cum dorim noi.

Astfel, putem avea programe separate daca de exemplu o saptamana lucrati dimineata iar cealalta saptamana dupa masa, pot fi pre-setate aceste programe sau pot fi setate programe pentru perioda de concedii, vacante de iarna sau putem avea program pentru doar a mentine o temperatura anti inghet atunci cand casa este nelocuita.

Evident, programul pre- setat pote fi corectat sau schimbat oricand, foarte simplu. Daca ajungeti cumva mai devreme acasa ,puteti schimba temperatura de pe drum, sa nu ajungeti acasa intr-un apartament neincalzit sau daca cumva ajungeti mai tarziu acasa, puteti atentiona convectorul sa nu porneasca inca, astfel puteti sa faceti si economisiri substantiale la energia electrica.

Spatii cu umiditate ridicata- nu este problema!

Inca un plus (+++) absolut indubitabil este faptul ca ele pot fi montate si in spatii cu umiditate ridicata. Deoarece are izolatie dubla, convectorul este incadrat in clasa de protective IP24, astfel il puteti monta cu incredere si in bai, toalete sau alte spatii cu uniditate ridicata.

Convectorul NEO WiFi are in cutie si consola de perete cu ajutorul caruia poate fi montat pe perete si functioneaza de la 220V-230V.Daca achizitionati suporturi mobile, atunci convectorul poate fi transformat intr-un panou mobil. Si acest membru al familiei Adax are garantia obisnuita de 5 ani.

unspecified7