CONVECTORUL ELECTRIC DE PERETE ADAX VP 10

Convectoare eletrice Adax VP10 cu termostat inclus

Convectoarele electrice Adax VP10 se bucura de o popularitate sporita printre acei intreprinzatori si proprietari, care opteaza pentru un sistem  electric de incalzire stilat, economic si eficient, la un pret accesibil.

Convectoarele electrice de perete VP10 sunt eficiente pentru orice tip de incapere. Chiar si in cazul renovarii sau extinderii caminului dvs., reprezinta o solutie  auxiliara si rentabila, pe langa sistemele de incalzire deja existente in camin. Pentru a reduce cheltuielile de functionare este obligatorie o reglare corespunzatoare. In acest sens, fiecare model este creat cu  termostat inclus, avand  comenzi mecanice sau electronice.

Convectoarele de tip ADAX VP10 KETP

 

Acestea sunt convectoarele electrice  cu termostate electronice reglabile manual. Temperatura este  sesizata de un senzor electric inclus, care la randul sau ofera posibilitatea unei functionari econome  fata de termostatele mecanice,  in plus ofera si o directionare silentioasa, respectiv exacta. Inaltimea modelului Adax VP10 este de  295 mm, lungimea sa variaza in functie de randamentul produs. Aceste convectoare sunt instalate cu racorduri la retea obligatoriu cu  impamantare si apartin clasei de protectie IP21.

 • convector electric ADAX

  Convectoarele electrice ADAX VP 1006 KETP

  394,00 lei (T.V.A. inclus)
 • convector electric ADAX

  Convectoarele electrice ADAX VP 1010 KETP

  467,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Convectoarele electrice ADAX VP 1014 KETP

  557,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Convectoarele electrice ADAX VP 1020 KETP

  641,00 lei (T.V.A. inclus)

Convectoarele de tip ADAX VP10 KTP

 

Acestea sunt convectoarele electrice  cu termostate mecanice reglabile manual. Produsul are incorporat un senzor termic bimetalic, iar pornirea, respectiv oprirea  acestuia este semnalizat printr-un sunet redus al schimbarii.

 

Inaltimea modelului Adax VP10 este de  295 mm, lungimea sa variaza in functie de randamentul produs. Aceste convectoare sunt instalate cu racorduri la retea obligatoriu cu pamantare si apartin clasei de protectie IP21.

 • convector electric ADAX

  Convectoarele electrice ADAX VP 1006 KTP

  367,00 lei (T.V.A. inclus)
 • convector electric ADAX

  Convectoarele electrice ADAX VP 1010 KTP

  437,00 lei (T.V.A. inclus)
 • convector electric ADAX

  Convectoarele electrice ADAX VP 1014 KTP

  527,00 lei (T.V.A. inclus)
 • Convectoarele electrice ADAX VP 1020 KTP

  617,00 lei (T.V.A. inclus)