Convectorul electric din sticlA Adax CLEA

Modelul  CLEA  este noul convector electric din sticla si modelul exclusiv al gamei Adax.  Este o mandrie faptul ca ADAX produce si dezvolta in mod continuu o gama de produse cu o valore estetica inalta si calitate superioara. Produsul Clea este un exemplu in acest sens.

Aceste convectoare electrice cu o suprafata stralucitoare de sticla rezistenta duc in caminul dumneavoastra o atmosfera unica si eleganta. Modelul Clea este frumos, stilat si elegant. Acest convector a fost proiectat pentru cei, care nu se multumesc cu un design obisnuit si doresc ceva special in caminul lor. Calitatea superioara se reflecta atat in culorile sticlei rezistente de culoare alba, respectiv neagra cat si in accesoriile inoxidabile. Modelul CLEA functioneaza cu temperaturi reduse la suprafata, cu aceeasi siguranta oferita de ADAX.

Produsul CLEA se livreaza cu termostat digital, pentru ca dumneavoastra sa reglati temperatura incaperii la gradele dorite in diferitele perioade ale zilei. Este compatibil cu termostatul  ADAX SET incorporabil in telefonul smart, astfel aveti posibilitatea de a verifica sau modifica temperatura caminului  dumneavoastra de oriunde si oricand.